top of page

FISKEOPPDRETT / AKVARIUM

Et av de store problemene mange selskaper står overfor er vannkvaliteten i kjøle kretsen. Ledende teknikere i industrien prøver å unngå bruk av kjemikalier og i stedet erstatte dem med Grander Teknologien.  Etter å ha opplevd fordelene med revitalisert vann hjemme, ønsket mange å vite om Grander Teknologien også kunne fungere effektivt i større skala. Her er det bare fantasien som setter grenser.

De fleste bruker vann i sin produksjon, hva enn de lager eller produserer.

De mange bruksområdene, som inkluderer plast produksjon, montering av lastebiler, glassproduksjon, ølbrygging, lær produksjon og oste fremstilling, for å nevne noen, ville aldri sett dagens lys uten selskapers proaktive holdning, pionerånd og vilje til å eksperimentere.  Vi elsker når nye bransjer tar kontakt.

De fleste selskaper bruker Grander Water revitalisering ikke bare av tekniske og økonomiske årsaker, men også av hensyn til miljøet, for å redusere belastningen på vannressursene. På samme måte som industrien har dratt nytte av hjemmebrukeres erfaringer, vil hjemmebrukere dra nytte av de målbare resultatene fra industrien.

 

Les mer fra erfaringer til de som allerede har installert i produksjonen deres erfaringer angående bruken av Grander Teknologien i industrielle og kommersielle applikasjoner.

bottom of page