top of page

SPA / SVØMMEBASSENG

Tenk å senke kroppen ned i fløyels mykt vann som ikke lukter klor - men bare føles nydelig ut mot huden. Ingen fare for dårlig bakterier.

Kun et renset friskt vann,  som renser og nærer kropp og sjel.

Grander Water Revitalization har vunnet anerkjennelse i svømmebasseng- og velværebransjen. Mindre klorbruk gir reduserte tilfeller av øye- og hudirritasjon betraktelig. Målet med Grander vannrevitalisering er å optimalisere de nødvendige konvensjonelle trinnene for vannbehandling (flokkulering, filtrering, desinfeksjon). Samtidig er det viktig å oppnå en merkbart forbedret vannkvalitet, som er i samsvar med hygienisk og tekniske krav.  Den endrede vannkvaliteten har blitt beskrevet av badende som følger: Vannet er mykt og fløyelsmykt og etter å ha badet i revitalisert vann føler man seg frisk og avslappet. 

Mer enn 150 felles svømmebasseng og flere hundre hoteller bruker allerede fordelene ved Grander Teknologien i Østerrike og Tyskland.

Reduseringen av nivået av tilsatte kjemikalier gjør at Grander også gir et verdifullt bidrag til å beskytte vannet vårt og miljøet.
bottom of page